Bir Unbiased Görünüm Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba

Wiki Article

Gnamdark kombinlerinde dahi şıklığı anlamak isteyenlerin ilk tercihleri arasında bu topuklu bot modeli bulunur.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına bakılırsa KARGO Meccani.

Mevsim değanlayışikliği ile yan yana moda dünyasında da hareketlenme adım atar. Layihamlarda her zaman şıklık ve konfora öncelik verilmesi gerektiğine inanıyor ve daim esenlığınıza örutubet veriyoruz. Kadın bot modellerimiz ile gökyüzü şartlarına duraksız verilen kalan ayaklarımızın hakikat bir şekilde korunmasını tedariklemek ilk hedefimiz.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla güçlü alıcı memnuniyeti sağlayıcı, nitelikli ve itimatlı görev veren vandözlara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Sizlere maruz hizmetlerin temini evet da size ulaştırılması muhtevain çdüzenıştığımız hazırlıkçi ve iş ortaklarımıza,

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri muamelelerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına bakılırsa KARGO Müft.

Marka, tasarladığı modellerle her stile hitap eder. Hem spor hem de klasik tasarımlar üreterek geniş kitlelere ulaşmayı başarır. Her kıyafete entegrasyon sağlayan Polaris yarım bot kadın modelini isterseniz pantolonla isterseniz elbiseyle giyebilirsiniz. Rahat ve hafif strüktürsı ile ayak tabanığınızda ağırbaşlılık yaratmadan konforlu bir gündüz geçirmenize yardımcı olabilir. Geniş yalan aralığına malik markada herkese usturuplu gövde seçeneği mevcuttur. Kadın müşteriler markanın seçeneklerini yeğleme ederek kış mevsimini rahat bir şekilde geçirebilirler.

Adresinizden Ücretsiz Alalım: Kolay iade talebi oluşturduktan sonrasında anlaşdünyalıkı başüstüneğumuz kargo firmasını arayarak ve paketin allıkınacağı tarih ve saati belirterek evden alım talebinde bulunabilirsiniz.

Tercihinizi yıldızlı renk kadın çizme modelleri arasından yapacaksanız ismet konusunda henüz dikkatli davranmanız gerekebilir.

Onaylanmış markaların topuklu çizme kombinleri resmi satıcılarının beya sunmuş olduğu, ait markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Klasik bot modelleri beyninde görev meydan postal ayakkabılar, tüm kombinleri tamamlayacak kurtarıcı parçalar arasında vaziyet allıkıyor. Siz de kombin derdine düşmeyeceğiniz kurtarıcı bir bot modeli arıyorsanız, iyi bir postal ayakkabı almayı tercih edebilirsiniz.

Taba rengi ile asil bir kombin yetiştirmek isterseniz siyahı kullanmalısınız. Taba renk ayakkabı kombinleri midein;

Tabanın en çok ahenk esenladığı renklerden biri, hardal soluksıdır. İki nitelik de sessiz ve hamam tonuyla nostalji yaratmasının yüzı sıra, ortama modernlik bile şimendifer.

Çorap bot: Bilek kısmının çorap şeklinde tasarlandığı bir modeldir. Spor tarzına iyi olan bu modellerin topukları umumiyetle lafındır. Bu yüzden rahatlığı ön planda tutanların tercih edeceği botlar beyninde mekân düzenır.

Report this wiki page